Het Badhuis huren, kan dat?

Ja, natuurlijk! Zoek je een sfeervolle cursus-, feest-, werk- of vergaderlocatie? Dan hoef je de Leidsebuurt niet uit. In het monumentale Badhuis op het Leidseplein in Haarlem, kan je een sfeervolle multifunctionele zaal huren. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op.

Grote zaal
De grote zaal is de centrale ruimte van het Badhuis, een prachtige ruimte met een hoog plafond, een zichtbare balkenconstructie, veel ramen, een gietvloer en capaciteit voor ongeveer 80 personen. De ruimte is per dagdeel te huur, tot uiterlijk 22:00 uur (we houden graag rekening met onze buren). Wanneer je de grote zaal huurt kan je ook gebruik maken van de professionele keuken.

Professionele keuken
We beschikken over een ruime splinternieuwe keuken waar alle professionele horeca apparatuur aanwezig is (waarvoor veel dank aan Stichting DOEN).

Tarieven
Verenigingen en andere gebruikers zonder winstbejag betalen voor de grote zaal een sociaal huurtarief. Voor andere gebruikers geldt het commerciële tarief. Het sociaal tarief per dagdeel bedraagt € 94,00 incl. btw en het commerciële tarief € 263,00 excl. btw. Twijfel je? Leg je idee dan aan ons voor, we denken graag met je mee! Dit kan via: verhuur@badhuisleidsebuurt.nl.

Bedrijfsruimte
Op de zolder van het Badhuis bevinden zich drie bedrijfsruimtes van verschillende afmetingen. Deze worden op dit moment allemaal op maandbasis verhuurd.Heb je interesse en wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar verhuur@badhuisleidsebuurt.nl.