Danspaleis voor senioren

vrijdag 01 februari 14.00 - 16.00 uur

MUZIEK
ONTMOETEN
GRATIS

Danspaleis voor senioren komt naar het Badhuis!

Het Badhuis kondigt met trots aan dat het Danspaleis naar de Leidsebuurt komt! Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement voor ouderen. Met een bevlogen Platen Draaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en heren geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50, toveren zij het Badhuis om tot een waar Danspaleis. Een vrolijk feest van herkenning!

Dit spektakel vindt plaats op vrijdag 1 februari 2019, voorafgaande aan de maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Alle ouderen die zin hebben in een feestje zijn vanaf 14.00 uur welkom, om 14.00 uur legt de Platen Draaier de eerste plaat erop en gaan de voetjes van de vloer. Kijken, luisteren en genieten van een drankje aan de bar, mag natuurlijk ook!

De toegang en de eerste consumptie zijn gratis. Maar let op, de plaatsen zijn beperkt! Aanmelden kan via info@badhuisleidsebuurt.nl, door een briefje te sturen naar Badhuis, Leidseplein 49, 2013 PW in Haarlem, of via de vrijwilligers die iedere doordeweekse ochtend achter de bar van het Badhuis staan. Dit dansfeest wordt mede mogelijk gemaakt door stichting DOEN.

Badhuis Concert

Badkamergalm

Badkamergalm

Verhalenlunch