Badhuis Concert

vrijdag 12 april 20.00 uur

MUZIEK
ONTMOETEN
GRATIS

Toegang gratis (er wordt wel met de hoed rondgegaan)

Badhuis Concert is een akoestisch en klassiek getint concert dat een paar keer per jaar op vrijdagavond wordt georganiseerd. Het start om 20.00 uur maar het Badhuis is al om 19.30 uur open. In de toegankelijke programmering komen o.a. bijzondere ensembles en jonge talenten voorbij. De optredende muzikanten zijn doorgaans zeer goede amateurs en/of semi-professionals, vaak uit de regio. De sfeer in informeel, met een lekker drankje erbij. De toegang is gratis, maar er wordt wel met de hoed rondgegaan.

Zefier - Het dubbelblaaskwintet Zefier bestaat uit 10 enthousiaste musici, met Herman Draaisma als dirigent. Allen spelen behalve in dit ensemble ook in diverse orkesten of in andere kamermuziekbezettingen. In het Badhuis brengen ze de Tsjechische suite van Dvorák ten gehore.

Barbers & Bishops - Het zangerscollectief Barbers & Bishops kwam meer dan dertig jaar geleden voort uit het koor van de Sint Bavo Kathedraal te Haarlem. Dit mannencollectief kenmerkt zich door een unieke combinatie van gelijke stemmen – variërend van diepe bas tot hoge alt – en een ongekend grote afwisseling in repertoire. In het Badhuis horen we polyfone renaissance muziek en a capella arrangementen van bekende popstukken.

De artiesten worden later bekend gemaakt.

Badhuis Concert

Badkamergalm

Badkamergalm

Verhalenlunch